Røkke-sjef: - Markedet er i bedring

– Aktiviteten i Norge er tydelig på vei opp, og det er en klar fordel for oss at vi har en sterk posisjon i dette markedet, sier Aker Solutions-sjef Luis Araujo.

Da Aker Solutions la frem kvartalstall fredag kom det frem at selskapet løpet av 3. kvartal ble tildelt 13 kontrakter for tidligfase-studier knyttet til utredning og planlegging av nye prosjekter, skriver DN.Dette betyr at selskapet har fått 84 tidligfase-kontrakter i årets ni første måneder, og dermed knuses rekorden fra i fjor på 81 studier, ifølge avisen.LES OGSÅ: Aker Solutions får milliardkontrakt– Dette er et klart tegn på at markedet er i bedring, og at aktiviteten er i ferd med å ta seg opp, sier Aker Solutions-sjef Luis Araujo til DN.Avisen skriver at tre fjerdedeler av de nye tidligfase-studiene Aker Solutions ble tildelt i tredje kvartal var på norsk sokkel.– Aktiviteten i Norge er tydelig på vei opp, og det er en klar fordel for oss at vi har en sterk posisjon i dette markedet, sier Araujo til avisen.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også