Rykker ut med kjøpsanbefaling

Nordea Markets starter dekning av Norwegian.

Nordea Markets starter dekning av Norwegian Air Shuttle med en kjøpsanbefaling og kursmål 350 kroner, ifølge en oppdatering fra meglerhuset fredag, skriver TDN Finans.Det betyr at meglerhuset ser oppside på over 50 prosent.Anbefalingen og kursmålet begrunnes med at Norwegian-aksjen har et attraktivt forhold mellom risiko og avkastning.- Til tross for at Norwegian har hatt en del problemer nylig, mener vi at selskapet har en attraktiv forretningsmodell som tilbyr solide vekstutsikter og marginforbedringer de kommende årene. På bakgrunn av en negativ holdning til aksjen i markedet og Norwegians potensiale for å overraske positivt, mener vi at den nåværende prisingen gir en god kjøpsmulighet, skriver meglerhuset.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også