Sevan Marine inngår forlik

Sevan Voyageur. Foto: Sevan Marine

Må ta et regnskapsmessig tap i tredje kvartal.

Sevan Marine har inngått en forliksavtale med Logitel Offshore og Teekay Offshore Partners knyttet til den pågående disputten, som var opphavet til en pågående voldgiftssak, opplyses det i en børsmelding mandag.Sevan mottar 4,5 millioner dollar, tilsvarende 35,6 millioner kroner, som et endelig oppgjør fra motpartene.Betalingen av det endelige oppgjøret i saken og ventes mottatt innen de neste dagene.- Å motta 4,5 millioner dollar i kontanter og kunne legge nok et gammelt problem bak oss, er en veldig positiv utvikling, sier konsernsjef Reese McNeel i Sevan Marine.Forliket medfører et regnskapsmessig tap på rundt 12 millioner kroner for Sevan Marine i tredje kvartal, opplyses det videre.Les også: Sevan Marine tapte lånesak


Les også