Klokken 14.30 kommer tallene fra den månedlige arbeidsmarkedsrapporten i USA. Tallene omtales ofte som «månedens viktigste», men sjefstrateg Leif-Rune H. Rein i Nordea Markets tror ifølge TDN Finans denne månedens tall blir av mindre betydning. Det skyldes hovedsakelig at det ventes en vesentlig feilmargin som følge av orkanene Harvey og Irma.- Nå har jo disse tallene minimal effekt på Norge uansett, bortsett fra at Norge pleier å følge med økonomisk utvikling og retning på internasjonale børser generelt sett. Et sterkt tall vil kunne gi positive smitteeffekter i Europa, USA senere i dag, og da også Norge. Men jeg tror i utgangspunktet at tallet i seg selv har minimalt å si for vår del, sier sjefstrategen til nyhetsbyrået.Nordea Markets har nylig sluppet sitt månedlige markedssyn, og utsiktene ser positive ut på tross av at stadig flere markeder vaker rundt toppnivåer.- På verdensbasis er vi overvektet i aksjer med 10 prosent, og mulighet til å gå til 15 prosent, så vi er ganske positive. Når det gjelder Norge er vi nøytralvektet på regionsnivå. Det betyr ikke at vi er veldig negative til utviklingen i Norge, men sammenlignet med andre markeder er det relativt dyrt priset. Vi må derfor ha en ganske sterk inntjeningsvekst for å forsvare nåværende prising, sier Rein til TDN Finans.Han understreker likevel at det er mange grunner til å være positive til utviklingen i Norge også, og trekker frem stigende oljepris, bra vekst i økonomien, og at den norske kronen trolig vil styrke seg i tiden fremover.