Skagen-eierne kan få 3,5 mrd.

Skagen-prisen kan dobles.

Selgerne av Skagen kan få totalt 3,5 milliarder dersom fondsforvaltningen oppnår suksess frem til 2022, skriver DN.Overskriftene om at Skagen ble solgt for 1,6 milliarder kroner skapte ifølge avisen en viss irritasjon. Det er langt fra hele historien, understreker Kjell E. Jacobsen, styreleder i Nansen Capital.Selskapet har sittet på majoriteten av Skagen på vegne av grunnleggerne Åge K. Westbø og Tor Dagfinn Veen. Jacobsen påpeker at salgsavtalen omfatter en betydelig oppside knyttet til resultatene frem mot 2022.- Den vil avhenge av hvordan Skagen presterer de nærmeste årene, sier styreleder Kjell E. Jacobsen i Nansen Capital, ifølge DN.For øvrig henviser han til kjøperen Storebrand for detaljene om maksimal-uttellingen på 3,5 milliarder kroner.- Det forutsetter at alle piler peker i riktig retning. Hvis dette blir totalsummen, er dette svært godt butikk, med store verdier skapt for både Skagens kunder og Storebrands eiere, forteller kommunikasjonsdirektør Jan Otto Risebrobakken i Storebrand, ifølge avisen.Les også:  - Ingen andre Skagen-friere enn Storebrand