Slik går børsene i Asia

Det er litt blandet drops på børsene i Asia tirsdag morgen.

Staff members of the Korea Exchange applaud as they throw confetti for the media during the year's market closing ceremony near a screen showing the Korea Composite Stock Price Index (KOSPI) at the Korea Exchange in Seoul, South Korea, Thursday, Dec. 29, 2016. Asian shares mostly dropped in thin trading Thursday, taking their cue from a slide on Wall Street as the stronger yen helped send Japanese stocks lower. (AP Photo/Ahn Young-joon) Ahn Young-joon
Børs
Så langt er Nikkei- og Topix-indeksen i Japan opp 0,5 prosent.  Forbrukertilliteten i Japan var 43,9 poeng i september, mens det ifølge Bloomberg var ventet at tallet skulle være 43,5. Nikkei PMI-industri-indeksen kom som ventet inn på 51,2 i september.Hang Seng i Hong Kong går hele 1,7 prosent, mens Straits Times i Singapore er ned 0,6 prosent.I Kina er børsen stengt på grunn av feiring av nasjonaldag. Det samme er børsen i Sør-Korea.