Det er en relativ flat åpning på Oslo Børs. Etter ti minutters handel er hovedindeksen ned 0,17 prosent til 787,50. Dette skjer i kjølvannet av fire nye børsrekorder i USA i går, mens fallet i oljeprisen ikke er stort nok til å påvirke oljesektoren i stor grad.Det er hittil omsatt aksjer og egenkapitalbevis for 225 millioner kroner. Oljeprisen etter at tall fra bransjeorganisasjonen API tirsdag viste at amerikanske bensinlagre steg forrige uke.Siste oversikt viste at råoljelagrene i USA falt med 4,08 millioner fat i uken som endte 29. september, mens bensinlagrene steg med 4,91 millioner fat, ifølge TDN Finans.Brent-oljen er i skrivende stund ned 0,46 prosent til 55,74 dollar fatet, mens WTI-oljen svekker seg 0,61 prosent til 50,11 dollar fatet. Til sammenligning ble et fat Nordsjøolje omsatt for 56,19 dollar fatet ved børsslutt i Oslo tirsdag.Økningen i bensinlagrene er ifølge Bloomberg News, den største økningen i bensinlagre siden januar dersom tallene stemmer overens med tallene fra EIA, som kommer onsdag ettermiddag.Statoil punger ut for solprosjektScatec Solar og Statoil har inngått avtale om å etablere  for å bygge, eie og operere store solcelleprosjekt i Brasil, opplyser selskapene onsdag.Statoil kjøper samtidig 40 prosent i det 162 megawatt byggeklare solprosjektet Apodi fra Scatec for 25 millioner dollar, tilsvarende drøye 200 millioner kroner. Bygging av solprosjektet starter i løpet av oktober, med sikte på å levere elektrisitet fra slutten av 2018.Statoil faller 0,56 prosent til 159,50 kroner. Scatec Solar løftes av solnyhetene, og er opp 5,87 prosent til 45,20 kroner. BakkafrostBakkafrost er ute med  onsdag, som viser at slaktevolumet i 3. kvartal endte på 11.600 tonn.Fôr-salget i samme periode var 22.300 tonn, mens Havsbrún anskaffet 22.200 tonn råvarer.Bakkafrost stiger 3,15 prosent i åpningen til 383,50 kroner. WeifaWeifa opplyser i en børsmelding tirsdag kveld at Karo Pharma eier nå 35.414.529 av aksjene, tilsvarende 97,1 prosent. Karo Pharma har nå intensjon om tvangsinnløsning av de resterende aksjene, og foreslår at Weifa søker om at aksjene strykes fra notering på Oslo Børs, heter det i meldingen. Weifa-aksjen er ikke omsatt. Norske Skog lever videreSkjebnen til Norske Skog er fortsatt uviss etter at papirkonsernet i går nok en gang  Neste frist er nå torsdag 5. oktober klokken 17:00.- Vi trenger litt ekstra tid for å justere tiltakene blant de ulike interessegruppene. Vi tror at utvidelsen av samtykkefristen vil forbedre sjansene for å nå en løsning, sier styreleder Christen Sveaas.Det har kommet flere indikasjoner de siste dagene på at forhandlingene har vært fastlåst, uten at Christian Sveaas har villet kommentere dette. Ifølge Dagens Næringsliv bekreftet Sven Ombustvedt i en SMS, som er leder gruppen av sikrede kreditorer, Norske Skog stiger 2,08 prosent til 49 øre. Subsea 7Credit Suisse oppgraderer sin anbefaling på Subsea 7-aksjen til «outperform», skriver Bloomberg, ifølge TDN Finans. Kursmålet høynes og settes til 145 kroner fra 125 kroner.Subsea 7 annonserte mandag at selskapet i samarbeid med One Subsea har sikret seg en kontrakt for arbeid på Ophirs felt utenfor Ekvatorial Guinea. Den samlede kontrakten er oppgitt til å være innenfor intervallet 150-300 millioner dollar.Aksjen er opp 0,60 prosent til 133,10 kroner. Samme meglerhus velger å nedgradere PGS-aksjen til «nøytral», melder Bloomberg, ifølge TDN Finans. Kursmålet senkes til 20 kroner, fra 25 kroner.Fearnley Securities er av samme oppfatning, og nedgraderer sin anbefaling på Petroleum Geo-Services-aksjen til selg fra reduser. Meglerhuset nedjusterer kursmålet til 13,5 kroner fra tidligere 16,5,PGS faller 4,93 prosent til 17,43 kroner.