Pilene peker oppover i tidlig handel på Oslo Børs fredag.Dermed settes også nye rekorder.Enn så lenge er intradag all-time high på 790,56.Siste notering (09:40) er 790,54, opp 0,16 prosent.Aksjer og egenkapitalbevis er så langt omsatt for 387 millioner kroner.Utviklingen skjer i kjølvannet avi går og tidligere i dag.Toneangivende Europa-børser utvikler seg blandet.Britiske FTSE 100 stiger 0,2 prosent, tyske DAX er uendret, mens franske CAC 40 faller 0,1 prosent.Månedens viktigsteInvestorenes fokus er i dag rettet mot den amerikanske arbeidsmarkedsrapporten (non-farm payrolls).Rapporten karakteriseres av mange som månedens viktigste nøkkeltall.Konsensus før arbeidsmarkedsrapporten er ifølge Marketwatch at 75.000 nye jobber ble skapt utenfor jordbrukssektoren i september. Det vil i så fall være ned fra 156.000 i august. Dog regnes utfallet som usikkert, grunnet effektene av orkanene Harvey og Irma.Ledighetsraten ventes uendret på 4,4 prosent.- Like viktig (som antall nye jobber), og noe Federal Reserve vil følge tett, er gjennomsnittlig timelønn, etter svake 0,1 prosent oppgang på månedsbasis i august. Viser disse tallene seg å være sterke, kan det løfte finansaksjer, ettersom Fed vil tillates å fortsette renteøkningene, sier medgründer Nicholas Colas i DataTrek Research til CNBC.Rød oljeprisOljeprisene trekker litt nedover fredag formiddag.Brent desember-olje faller 0,3 prosent til 56,84 dollar fatet, som er litt opp fra rundt 56,70 dollar ved stengetid i Oslo i går.WTI-oljen er ned 0,4 prosent til 50,60 dollar fatet.Markedet avventer den neste orkanen - Nate - som er på vei mot USA. .Questerre noterer seg for en oppgang på 1,7 prosent til 5,50 kroner.DNO korrigerer opp 1,2 prosent til 10,41 kroner etter , mens Statoil trekker ned 0,4 prosent til 160,10 kroner.Aker BP og Hess for Valhall flanke vest sør på norsk sokkel i Nordsjøen, melder Upstream ifølge TDN Finans.Aker BP stiger 0,3 prosent til 156,20 kroner.SoloppgangUtslagene er generelt små blant de mest omsatte.Scatec Solar har sammen med sin lokale partner i Malaysia, og stiger 2,7 prosent til 46,50 kroner.Hydro, Storebrand, og Norwegian stiger 0,5-0,7 prosent.Lakseaksjene trekker seg litt tilbake.Marine Harvest faller 0,4 prosent til 158,40 kroner, Salmar 0,4 prosent til 235,20 kroner og Grieg Seafood 0,6 prosent til 79,20 kroner.Riggaksje stigerVinnerlisten toppes av Merkur Market-noterte Sino Agro Food, som stiger 11,1 prosent til 12 kroner.Nærmest følger Oceanteam på pluss 6,9 prosent til 2,34 kroner, og Havila Shipping på pluss 6,7 prosent til 16 øre.Vi merker oss også at skadeskutte Fred. Olsen Energy stiger 3,9 prosent til 13,20 kroner.Norske Skog er uendret på 49 øre. Kreditorene er ennå ikke enige, og akseptfristen til styrets rekapitaliseringsforslag ble . Ny frist er mandag.SAS stuperTaperlisten toppes av «cowboyaksjen» WR Entertainment.Den Merkur Market-noterte aksjen faller 33,3 prosent til 35 øre etter at gründer Ryan Wiik har anket kjennelsen fra Oslo tingrett 5. september.Høyt på taperlisten er også .Markedet reagerer med å sende aksjen ned 7,2 prosent til 24,50 kroner.Eneste øvrige aksje som faller mer enn SAS er Avocet Mining, det vil si med 8,9 prosent til 2,46 kroner.