SpareBank 1 Markets tar inn DNO

Meglerhuset bytter ut én aksje.

Foto: DNO

SpareBank 1 Markets tar Kid ut av sin anbefalte portefølje på Oslo Børs.Inn kommer DNO.- For stor frykt- Aksjemarkedet virker å har mer fokus på netthandel og ikke sterk like-for-like vekst i butikkene. Vi tror fortsatt Kid kommer til å ta del i denne transformasjonen, men velger å erstatte Kid med DNO, skriver analytikerne Lars-Daniel Westby og Petter Kongslie.I DNO er argumentasjonen at utsiktene for sterk kontantstrøm ikke er reflektert i kursen, og at det er for stor frykt for at urolighetene i Kurdistan vil kutte oljeproduksjonen fra selskapets felter.- Etter den banebrytende avtalen med lokale myndigheter som ble annonsert i august estimerer vi 3-4 kroner i operasjonell kontantstrøm per aksje og 18 kroner per aksje i verdijustert egenkapital, heter det videre.PorteføljenDNOGolden OceanKongsberg GruppenLink MobilityNorwegian Finance Holding (Bank Norwegian)OrklaYaraPorteføljen steg 0,9 prosent i forrige uke, mot hovedindeksens 0,7 prosent.Hittil i år har porteføljen lagt på seg 23,1 prosent, mens børsen er opp 16,1 prosent i samme periode.