Spetalen inn i Next Biometrics

Inntar 11. plass på aksjonærlisten. En annen kjendisinvestor rykker også opp.

Det skadeskutte riggselskapet Fred. Olsen Energy stiger mandag ettermiddag over 15 prosent på Oslo Børs etter Øystein Stray Spetalens inntog.Investoren dukker også opp på eiersiden i Next Biometrics.På en aksjonærliste per 30/10 har Spetalen-kontrollerte Tycoon Industrier kjøpt 300.000 aksjer i selskapet.Dette tilsvarer 1,83 prosent av aksjene, noe som gjør ham til 11. største aksjonær.Vi merker oss også at Torstein Tvenge doblet sin beholdning til 200.000 aksjer i forrige uke. Han rykker dermed opp fra 29. til 16. plass på listen.Next Biometrics svingte veldig på børsen i forrige uke, mellom 39,50 og 57 kroner.Aksjen stiger 2,7 prosent til 49 kroner så langt i mandagens handel på Oslo Børs.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også