Thoresen Shipping bekrefter kjøp av Songa Bulk-skip

Songa Bulk solgte med gevinst til Thoresen Shipping. 

Det Bangkok-baserte rederiet Thoresen Shipping bekrefter ifølge flere medier torsdag at det er kjøperen av det 2009-bygde tørrbulkskipet Songa Marlin som er av typen Supramax.Det var 22. september at Arne Blystad-dominerte Songa Bulk rapporterte at det hadde inngått en avtale om salg av et  Supramax-bulkskip bygget i 2009 ved Tsuneishi Zhoushan. Skipet som Songa Bulk betalte 11,85 millioner dollar for i november i fjor, ble videresolgt til Thoresen Shipping for 13,8 millioner dollar.Dermed kunne Blystad-rederiet bokføre en gevinst på om lag to millioner dollar, tilsvarende i underkant av 16 millioner kroner, etter en periode på kun 10 måneder. Flåten til Thoresen Shipping består nå av 22 fartøy.