Den  franske seismikkgiganten CGG har fått aksept fra alle kreditorklassene med stemmerett over sin foreslåtte chapter 11-plan, ifølge en pressemelding mandag.Selskapet som har slitt tungt den siste tiden med høy gjeld i et labert marked, meldte allerede i januar at de hadde til intensjon om å få til en refinansiering.I starten av mars starten seismikkselskapet restruktureringsprosessen og 2. juni inngikk selskapet en finansiell restruktureringsplan, støttet av selskapet, en koordineringskomité for de sikrede långiverne som representerer om lag 52,7 prosent av den utestående sikre gjelden, og et antall aksjonærer.14. juni søkte selskapet om konkursbeskyttelse og startet den rettslige prosessen for å restrukturere selskapet ved å åpne en Sauvegarde-sak i Frankrike og chapter 11 og chapter 15-søknader i USA.