Toppledelsen laster opp i PGS

PGS-aksjen fikk hard medfart på Oslo Børs mandag og tidlig tirsdag. Så benyttet den øverste ledelsen i selskapet kursfallet til å handle aksjer. 

Ivan Kverme
Børs

Konsernsjef Rune Olav Pedersen i PGS har ifølge en børsmelding kjøpt 33.000 aksjer i selskapet til 11,90 kroner pr aksje, noe som fører eierskapet hans opp i 90.617 aksjer.Videre har styreleder Walter Qvam og finansdirektør Gottfred Langseth kjøpt henholdsvis 25.000 aksjer til 12,17 kroner stykket og 40.000 aksjer til 12,20 kroner pr stykk.Totalt har ledertrioen kjøpt 98.000 aksjer for rett i underkant av 1,2 millioner kroner tirsdag. Det har meget positiv effekt på selskapets aksjekurs.  PGS-aksjen startet tirsdagen med en nedtur på rundt fem prosent etter at to meglerhus har høvlet kursmålene sine.Les også:  Meglerhus sabler kursmålet på PGSEtter meldingene om innsidekjøp, snudde aksjen imidlertid opp igjen.Rundt kl. 11 tirsdag formiddag omsettes PGS-aksjen for 13,25 kroner etter en opptur på 4,74 prosent.  

pgs
innsidekjøp
seismikk
Nyheter
Børs