Det ble en svak dag på Oslo Børs.Hovedindeksen endte ned 0,62 prosent til 783,95 poeng.Det ble omsatt aksjer og egenkapitalbevis for 3.563 millioner kroner. 
Oljeprisenetter at tall fra bransjeorganisasjonen API tirsdag viste at amerikanske bensinlagre steg forrige uke.Siste oversikt viste at råoljelagrene i USA falt med 4,08 millioner fat i uken som endte 29. september, mens bensinlagrene steg med 4,91 millioner fat, ifølge TDN Finans.Brent-oljen er ved børsslutt i Oslo ned 0,29 prosent til 55,84 dollar fatet, mens WTI-oljen svekker seg 0,36 prosent til 50,24 dollar fatet. Til sammenligning ble et fat Nordsjøolje omsatt for 56,19 dollar fatet ved børsslutt i Oslo tirsdag.Onsdag etter børsslutt kommer lagertallene fra EIA.Statoil punger ut for solprosjektScatec Solar og Statoil har inngått avtale om å etablere  for å bygge, eie og operere store solcelleprosjekt i Brasil, opplyser selskapene onsdag.Statoil kjøper samtidig 40 prosent i det 162 megawatt byggeklare solprosjektet Apodi fra Scatec for 25 millioner dollar, tilsvarende drøye 200 millioner kroner. Bygging av solprosjektet starter i løpet av oktober, med sikte på å levere elektrisitet fra slutten av 2018.Statoil falt 1,37 prosent til 158,20 kroner, mens Scatec Solar ble løftet av solnyhetene, og endte opp 3,52 prosent til 44,10 kroner. SalgsanbefalingNorwegian som legger frem trafikktall for september torsdag, endte ned 2m36 prosent til 240,20 kroner. Flyselskapets børslanding kom i kjølvannet av en rapport fra DNB Markets.Justert for eierandelen i Bank Norwegian verdsettes aksjen ifølge meglerhuset fortsatt med en P/E (aksjekurs/resultat per aksje) på 24x basert på deres 2018-estimat.- Kursnivået innebærer en premie på rundt 75 prosent i forhold til Ryanair, og en betydelig premie også på øvrige lavprisaktører i dette markedet verdsatt på rundt P/E 12,5x. Til tross for positive forventninger til disse trafikktallene har vi en uendret salgsanbefaling med kursmål 170 kroner, het det i rapporten.EMGSSeismikkselskapet EMGS er ute med en flåteoppdatering der det kommer frem at flåteutnyttelsen var på 77 prosent i tredje kvartal, opp fra 52 prosent i samme kvartal i fjor.Videre ventes det multiklient-inntekter på ni millioner dollar i kvartalet. Dersom beløpet kommer inn som ventet, tilsvarer det en kraftig økning fra fjorårets tredje kvartal de multiklient-inntektene endte på 4,0 millioner dollar.  Oppdateringen løftet aksjekursen med 5,07 prosent til 2,90 kroner.PGS falt kraftig etter nedgraderinger i kjølvannet av tirsdagens flåteoppdatering. Den hentet seg inn noe mot slutten av dagen, men endte likevel ned 7,91 prosent til 16,89 kroner.TGS endte ned 2,59 prosent til 184,60 kroner.Cruise-kontraktSchanship Holding har fått en ny kontrakt av STX France for levering av vannrenseutstyr til verdens største cruiseskip.Nyheten sendte aksjen opp 6,25 prosent til 2,55 kroner.LaksLakseaksjene svømte mot strømmen på Oslo Børs onsdag.Ifølge SSB var eksportprisen i snitt 57,21 kroner per kilo fersk oppdrettslaks i uke 39, opp 3,5 prosent fra uken før.Bakkafrost endte opp 2,31 prosent til 380,40 kroner etter en fersk slakteoppdatering, mens Marine Harvest steg 1,53 prosent til 159,20 kroner på høy omsetning. Videre tar vi med at både Grieg Seafood og Salmar var blant de mest omsatte aksjene som steg og at Austevoll Seafood var oppe på ny rekordnotering i løpet av dagen.TørrbulkTørrbulk-aksjene steg onsdag i takt med at Baltic Dry-indeksen snudde opp.Golden Ocean som for øvrig ble nevnt som en favoritt av aksjemegler Erik Johnsen i SNN Markets i dagens børsintervju i Finansavisen, steg 2,47 prosent til 66,35 kroner.Jinhui Shipping endte opp 2,46 prosent til 9,98 kroner.