Bilde hentet fra Wentworths hjemmeside.

Wentworth Resources har mottatt en betaling

Wentworth Resources har mottatt en betaling i Tanzania.

Wentworth Resources har mottatt en betaling i Tanzania for gassalg denne uken på 1,1 millioner dollar netto fra Tanzania Petroleum Development Corporation (TPDC) og 0,4 millioner dollar fra Tanzania Electric Supply Company (TANESCO), heter det i en fersk børsmelding fredag.Selskapet opplyser om at i 3.kvartal var produksjonen på Mnazi Bay-gassfeltet 60 millioner standard kubikkfot pr dag, og produksjonsvolumene har fortsatt på lignende nivåer inn i 4.kvartal, og hittil i oktober 64 millioner standard kubikkfot pr dag.Wentworth Resources opprettholder produksjonsguidingen for 2017 på 40-50 millioner standard kubikkfot pr dag.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også