Eivind Yggeseth

WR Entertainment avviser anke

Striden i Morgan Kane-selskapet fortsetter med full tyngde.

I midten av juli ble det kjent at WR Entertainment-sjef Tasmin Lucia-Khan har fryst gründer Ryan Wiiks nesten 20 millioner aksjer i WR Entertainment.5. september avsa Oslo tingrett en kjennelse i Wiiks disfavør. Dermed var hans andre rettslige tap et faktum. Retten fant Wiiks forklaring på hvordan han kjøpte 18.774.525 aksjer i selskapet «mangelfull og ikke overbevisende».6. oktober anket Wiik den siste kjennelsen. Etter å ha gjennomgått Wiiks anke har WR Entertainment komme til konklusjonen om det ikke foreligger nye bevis av betydning, og at rettens avgjørelse var riktig begge gangene, skriver WR Entertainment i en fersk børsmelding tirsdag. - Vi vil fortsette å bruke loven til å avgjøre eierskapet til disse aksjene, som vi bestemt mener tilhører selskapet, skriver selskapet i meldingen.- Wiik brukte én måned på å anke beslutningen tatt av ikke én, men to norske dommere i to separate tilfeller. Nå vil Wiik anke kjennelsen som frøs aksjene hans, aksjer vi mener han urettmessig tok fra selskapet uten styregodkjennelse eller betalt godtgjørelse, sa administrerende direktør Tasmin Lucia-Khan i en kommentar til Hegnar.no i forbindelse med Wiiks anke. - Wiik sier at dommeren tar feil av loven. Kanskje det er han som egentlig ikke forstår loven, la hun til. Les også: Krangler videre om cowboy-aksjer


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også