Advarer mot to aksjer

Børs

I torsdagens rapport fra Investtech anbefales kjøp av aksjer i Wallenius Wilhelmsen mens Norwegian og PhotoCure får en salgsanbefaling.- Wallenius Wilhelmsen Logistics har brutt opp gjennom taket i en rektangelformasjon etter å ha gått sidelengs mellom ca. 45 og 51,50 kroner siden mai. Dette utløste et kjøpssignal med kursmål på over 60 kroner. Aksjen er nå tilbake i den stigende trenden, og videre oppgang innenfor denne indikeres. Det er lite motstand over dagens nivå. Overkjøpt RSI og meget positiv volumbalanse gir et sterkt momentum som styrker kjøpssignalet. Aksjen er svakt positiv på innsidehandler. Vurdering: Kjøpskandidat, skriver Investtech.- Norwegian Air Shuttle ga nylig salgssignal fra en liten dobbel-topp-formasjon, og aksjen er nå tilbake i den fallende trenden. Dette signaliserer økt pessimisme blant investorene, og videre nedgang innenfor trenden indikeres. Aksjen har noe støtte ved 173 kroner. Vurdering: Salgskandidat, skriver Investtech.- PhotoCure presenterte Q3-tallene, og markedet svarte med å sende kursen ned 11 prosent. Aksjen ligger i en fallende trend og fortsatt negativ utvikling innenfor denne indikeres. Det ligger støtte ved ca. 22 kroner og motstand ved ca. 32 kroner. Vurdering: Salgskandidat, avslutter Investtech.

børs
investtech
wallenius wilhelmsen
norwegian air shuttle
photocure
Nyheter
Aksjeanalyse
Børs
Aksjeanalyse