American Shipping Company tjener 60 prosent mer

Stabil drift fra tankrederiet som opererer i det amerikanske Jones Act-markedet.

American Shipping Company melder om et resultat etter skatt på 3,5 millioner dollar i 3. kvartal 2017, mot 2,2 millioner dollar i samme periode året før.Resultat per aksje ble 0,06 dollar, mot 0,04 dollar ved samme korsvei i fjor.Resultat før skatt endte på 5,0 millioner dollar, sammenlignet med 4,2 millioner dollar i samme periode i fjor.Driftsresultatet ble 12,9 millioner dollar, mot 12,7 millioner dollar året før.Driftsinntektene beløp seg til 22,1 millioner dollar, det samme som i 3. kvartal 2016.Som tidligere guidet vil selskapet betale et utbytte på 0,08 dollar pr aksje. - Vi er fornøyde med å levere konsistente finansielle resultater i tredje kvartal 2017, på linje med forventningene. Vi ser oppmuntrende tegn i markedet med eldre tonnasje som forsvinner ut, en trend som ventes å fortsette, sier konsernsjef Pål Magnusson.Her er rapporten og presentasjonen.


CFO

NattoPharma ASA • Lysaker