- Det er flere oljeselskaper som ringer oss

Interessen for havbunnseismikk er økende, ifølge Magseis-sjefen. 

Børs

Magseis meldte torsdag om et resultat etter skatt på 9,7 millioner dollar i 3. kvartal 2017, mot minus 8,8 millioner dollar i samme periode året før.Det er det beste kvartalsresultatet noensinne for selskapet som driver med havbunnseisimikk.Se presentasjonen LIVE her kl. 14:00. Konsernsjef i Magseis Idar Horstad sier i forbindelse med presentasjonen at havbunnsseismikk er et mye sterkere segment enn streamer for øyeblikket, ifølge nyhetsbyrået TDN Finans.Han melder om stor interesse for deres nye teknologi.- Det er flere oljeselskaper som ringer oss og er interesserte i å møte oss for å snakke om denne teknologien, sier han ifølge nyhetsbyrået. Horstad nevner forøvrig FairFieldNodal og Seabed Geosolutions som de som muligens blir selskapets største konkurrenter fremover. 

magseis
seismikk
kvartalstall
Nyheter
Børs