Dette skjer i dag - fredag

Resultatsesongen fortsetter. Og vi får nye, viktige signaler fra norsk økonomi.

Eivind Yggeseth
Børs

Resultater, NorgeBorgestadInfrontHaugesund SparebankAF GruppenInterOilJæren SparebankMelhus SparebankNavamedicQuesterreSeaBird ExplorationSelbu SparebankSonga OffshoreSpareBank 1 Hallingdal ValdresStorm Real EstateThin Film ElectronicsGoodtechVi tar også med at SAS legger frem trafikktall for oktober.Resultater, utenlands 85 selskaper skal i ilden på Wall Street. Oversikten her.Makro, Norge (SSB)Konsumprisindeksen, oktober 2017Harmonisert konsumprisindeks, oktober 2017Byggekostnadsindeks for boliger, oktober 2017Produsentprisindeksen, oktober 2017Prisindeks for førstegangsomsetning innenlands, oktober 2017Makro, utenlandsFrankrike (08:45): Industriproduksjon, septemberFrankrike (10:00): Industriproduksjon, septemberUSA (16:00): Michigan-indeks foreløpig, novemberKilder: Oslo Børs, SSB, CNBC, TDN Finans

ssb
resultatsesong
Nyheter
Børs