DOF Subsea er tildelt flere kontrakter

DOF Subsea, et datterselskap av DOF ASA, er tildelt flere kontrakter, samt kontraktsforlengelser, for subsea-flåten, går det frem av en melding mandag.Selskapet har blitt tildelt en kontrakt for levering av geotekniske tjenester i Nord-Australia for «Skandi Hercules» i første kvartal 2018.Videre har selskapets kontrakter i atlanterhavsregionen blitt forlenget. «Skandi Neptune» er forlenget til slutten av 2017, mens «Skandi Constructor» er blitt forlenget til slutten av januar 2018.PLSVen «Skandi Niteroi», som DOF eier sammen med TechnipFMC gjennom et fellesforetak, har blitt tildelt en kontrakt med McDermott i forbindelse med Atlanta-prosjektet for Queiroz Galvaõ.Skipet vil begynne arbeidet i november med varighet på rundt to måneder.Ellers har «Skandi Darwin» søndag startet arbeidet på den fem år lange IMR-kontrakten med Shell Australia, som ble inngått i juli 2016.