Flere meglerhus ser høyere oppside i Wallenius Wilhelmsen Logistics

Bilskipsrederiet har gjort det sterkt på børsen hittil år. Oppturen skal fortsette, skal en tro en rekke meglerhus.

Wallenius Wilhelmsen Logistics ASA la onsdag frem sterke tall for tredje kvartal.Fasiten viste et resultat etter skatt på 55 millioner dollar i kvartalet, mot 25 millioner dollar i samme periode året før.Det fikk meglerhuset Pareto Securities til å ta frem lovordene.- Svært positiv rapport, med økt selvtillit på 2019-estimatene gjør dette logistikkgiganten attraktivt priset, skrev meglerhuset i et notat, gjengitt av nyhetsbyrået TDN Finans.Ifølge nyhetsbyrået beholder meglerhuset kjøpsanbefalingen på rederiet, samt øker kursmålet betydelig.Før rapporten hadde meglerhuset et kursmål på 59 kroner. Det nye er 70 kroner, noe som tilsvarer en potensiell oppside på 24 prosent fra onsdagens sluttkurs.Torsdag slenger flere meglerhus seg på med høyere kursmål.Både ABG Sundal Collier, Nordea Markets og SEB oppjusterer kursmålene sine, ifølge ferske oppdateringer.ABG Sundal Collier øker kursmålet sitt til 65 kroner fra tidligere 55 kroner, ifølge TDN Finans.SEB hadde et høyt kursmål fra før, men velger likevel å oppjustere dette med to kroner til 70 kroner.Det mest positive meglerhuset er imidlertid Nordea Markets som nå mener at WWL-aksjen skal opp i 75 kroner, mot tidligere 62 kroner.«Selskapets sterke resultat var drevet av pen vekst i fraktvolumet, hvor frakt av anleggsmaskiner (segment med høyere marginer) utgjorde en større del av fraktvolumet. Selskapet kunne vise til en høyere skipsutnyttelse og at høstingen av synergiene går som planlagt. Vi gjentar kjøpsanbefalingen på selskapet», heter det i Nordeas oppdatering som er gjengitt av TDN Finans. Bilskipsrederiets aksje gjorde et kraftig byks på 16,49 prosent til 56,50 kroner onsdag.Torsdag fortsetter oppturen med en oppgang på 2,21 prosent til 57,75 kroner. Hittil i år er aksjen opp hele 73 prosent.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også