Frontline litt bedre enn fryktet

John Fredriksens tankrederi Frontline legger frem noe bedre tall enn ventet.

Frontline melder om et resultat etter skatt på minus 23,9 millioner dollar i 3. kvartal 2017, mot pluss 5,6 millioner dollar i samme periode året før.  Ifølge TDN Finans var det ventet et underskudd på 26 millioner dollar.Resultat per aksje ble minus 0,14 dollar, mot 0,93 dollar ved samme korsvei i fjor.  Forventningen var minus 0,15 dollar.Resultatet før skatt endte på minus 23,9 millioner dollar, sammenlignet med 5,7 millioner dollar året før. Snittforventningene til analytikerne tilsa ifølge TDN Finans et resultat før skatt på minus 26 millioner dollar.Driftsresultatet ble minus 5,4 millioner dollar, mot 19.8 millioner dollar året før. Her hadde analytikerne ventet et resultat på minus 9 millioner dollar.Totale driftsinntekter beløp seg til 140,5 millioner dollar, sammenlignet med 157,2 millioner dollar i 3. kvartal 2016. Det foreslås ikke utbytte.Her er rapporten