Tor Olav Trøim. Foto: Finansavisen

Halvering for Golar LNG Partners

Svakere tall fra Golar LNG Partners.

Golar LNG Partners melder om et resultat etter skatt og minoritetsinteresser på 26,5 millioner dollar i 3. kvartal 2017, mot 56,0 millioner dollar i samme periode året før.Resultatet før skatt ble 34,4 millioner dollar, sammenlignet med 64,1 millioner dollar året før.Justert ebidta ble 80,6 millioner dollar, ned fra 96,9 millioner dollar i tredje kvartal 2016.Driftsresultatet ble 53,3 millioner dollar, ned fra 71,6 millioner dollar i samme periode i fjor.Driftsinntektene beløp seg til 105,6 millioner dollar, sammenlignet med 113,8 millioner dollar i 3. kvartal 2016.Hele rapporten her. Golar LNGKvartalsregnskapet for gassrederiet Golar LNG viste et driftsresultat på minus 22,9 millioner dollar, og ebitda på minus 5,5 millioner dollar. I det foregående kvartalet kunne rederiet melde om et driftsresultat på minus 23,9 millioner dollar og ebitda på minus 6,6 millioner dollar. Resultatet endte på mins 43,9 millioner dollar, noe som er en forbedring fra forrige kvartal da resultatet endte på minus 73,8 millioner dollar.Tor Olav Trøim er styreleder i både Golar LNG og Golar LNG Partners. Med seg i Golar LNG-styret har han blant annet Fredrik Halvorsen, Niels Solt-Nielsen og den tidligere shippingsjefen i Nordea, Carl Erik Steen. Golar LNG er største aksjonær i Golar LNG Partners med 31,51 prosent av aksjene. Trøim eier 3,56 prosent av aksjene i Golar LNG og er dermed syvende største aksjonær i det selskapet.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også