Havila-fartøy sendes i opplag

Listen over ankerhåndteringsfartøy i opplag blir stadig lenger.

Hver uke sendes det nye ankerhåndteringsfartøy i opplag.Nå har Havila Shipping besluttet å legge det 2007-bygde ankerhåndteringsfartøyet «Havila Mercury» i opplag.Dermed er det nå 43 slike fartøy som ligger i opplag i Nordsjøen, ifølge en oversikt fra skipsmeglerhuset Westshore Shipbrokers.I forrige uke la det Ulstein-baserte offshorerederiet Island Offshore ett av sine to ankerhåndteringsfartøy i opplag i forkant av vintersesongen.Fartøyet som ble lagt i opplag var Island Vangard som ble bygget ved Aker Yards Langsten i 2007. - Rederiene starter å vise villighet til å søke dekning mens vinteren drar på, skrev senior offshoreanalytiker Inger-Louise Molvær i Westshore Shipbrokers i en oppdatering for to uker siden. Molvær kommer forøvrig på besøk til HegnarTV i dag kl. 15:30.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også