Incus Investor leverer røde tall

Incus Investor ASA, tidligere kjent som Scana Industrier, har sluppet negative tall.

Incus Investor ASA, tidligere kjent som Scana Industrier, melder om nettoresultat på mins 14 millioner kroner i årets 3. kvartal, mot pluss 20 millioner kroner i fjor.Resultat før skatt fra videreført virksomhet ble minus 20 millioner kroner i 3. kvartal 2017, mot 4 millioner kroner i samme periode året før.Resultat per aksje ble minus 0,13 kroner, mot 0,18 kroner ved samme korsvei i fjor.Driftsresultatet ble minus 17 millioner kroner, mot minus 13 millioner kroner året før.EBITDA utgjorde minus 8,8 millioner kroner, sammenlignet med minus 4 millioner kroner i fjor.Driftsinntektene beløp seg til 138 millioner kroner, sammenlignet med 114 millioner kroner i 3. kvartal 2016.Her er hele rapporten


CFO

NattoPharma ASA • Lysaker