Island Offshore legger skip i opplag

Antallet ankerhåndteringsfartøy i opplag øker.

Det Ulstein-baserte offshorerederiet Island Offshore har besluttet å legge ett av sine to ankerhåndteringsfartøy i opplag i forkant av vintersesongen, ifølge en oversikt fra skipsmeglerhuset Westshore Shipbrokers.Fartøyet som legges i opplag er Island Vangard som ble bygget ved Aker Yards Langsten i 2007. - Rederiene starter å vise villighet til å søke dekning mens vinteren drar på, skrev senior offshoreanalytiker Inger-Louise Molvær i Westshore Shipbrokers i en oppdatering for to uker siden. Molvær kommer forøvrig på besøk til HegnarTV på mandag kl. 15:30. Island Vanguards søsterfartøy, Island Valiant, opererer fortsatt i spotmarkedet og er for tiden på jobb for Intermoor. Totalt ligger nå 42 ankerhåndteringsfartøy i opplag, ifølge Westshore. Les også: Viking Supply Ships legger ankerhåndteringsfartøy i opplagLes også: Analytiker bekymret for deler av Nordsjøen: Advarer om sjokk


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også