Meglerhus: Selg aksjen

Arctic Securities jekker ned sin anbefaling på Grieg Seafood.

Børs

Arctic Securities nedgraderer ifølge en oppdatering sin anbefaling på Grieg Seafood til en selg-anbefaling fra en hold-anbefaling, skriver TDN Finans.Analytikerne nedjusterer kursmålet til 70 kroner fra tidligere 74 kroner.Meglerhuset senker ifølge nyhetsbyrået sine estimater for 4. kvartal 2017 og helårsanslaget for 2018 på bakgrunn av lavere lakseprisestimat ettersom volumene ligger an til å hente seg inn.«Selv om Grieg fortsatt kan levere på kostnadsforbedringer og organisk vekst, tilbyr også selskapet den høyeste giringen mot laksesalgsprisen, som vi tror vil bli lavere enn konsensusforventningene på kort og mellomlang sikt», skriver Arctic Securities.

grieg seafood
arctic securities
aksjetips
Nyheter
Børs