Meglerhus vraker syv aksjer – her er favorittene

Børs

I oktober la Paretoporteføljen på seg 2,97 prosent mens Oslo Børs kunne vise til en oppgang på 3,05 prosent.Det betyr at porteføljen hittil i år har lagt på seg 14,8 prosent, mens hovedindeksen på Oslo Børs er opp 18 prosent.- For november bytter vi ut store deler av porteføljen, og går fra ti til åtte aksjer, skriver meglerhuset i oppdateringen.Pareto kvitter seg med Höegh LNG Holdings, Protector Forsikring, Questerre Energy, Salmar, Norwegian Finans Holding, Scatec Solar og Subsea 7Inn kommer Flex LNG, Lerøy Seafood, Norwegian, Stolt-Nielsen og Wallenius Wilhelmsen LogisticsDermed består porteføljen av følgende aksjer:

  • Flex LNG
  • Lerøy Seafood
  • Norwegian
  • Schibsted B
  • Stolt-Nielsen
  • Wallenius Wilhelmsen Logistics
  • XXL
  • Yara

børs
pareto securities
Nyheter
Aksjeanalyse
Børs
Aksjeanalyse