Audun Braastad

Mølsæter kaster kortene i DNO

Martin Mølsæters fond First Generator dumper alle DNO-aksjene.

Martin Mølsæters fond First Generator er ute av listen over de 30 største aksjonærene i DNO. For én uke siden stod First Generator oppført med 13.340.737 aksjer, noe som tilsvarte 1,23 prosent av selskapet. Det ga en 5. plass på aksjonærlisten.Mølsæter bekrefter overfor DN at har han solgt seg helt ut.– Vi hadde en målsetning om å eie dem til IS ble slått. Og nå når de er slått blir det gjerne mer fokus på interne stridigheter mellom Bagdad og kurderne, og etter at Bagdad fikk kontroll over Kirkuk tror vi at de ligger litt dårligere an i forhandlingene, sier Mølsæter til avisen.Han utelukker ikke at fondet går inn i DNO igjen når situasjonen roer seg.– Vi har veldig tro på oljefeltene der, sier forvalteren.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også