Navamedic på minussiden

Navamedic. Foto: Selskapets hjemmesider.

Navamedic leverer tall for 3. kvartal 2017.

Navamedic melder om et resultat etter skatt på minus 2,3 millioner kroner i 3. kvartal 2017, mot minus 1,2 millioner kroner i samme periode året før.Resultat per aksje ble minus 0,21 kroner, mot minus 0,11 kroner ved samme korsvei i fjor.Se kvartalspresentasjon LIVE kl. 08.00 Resultatet før skatt ble minus 2,9 millioner kroner, sammenlignet med minus 0,9 millioner kroner i fjor.Driftsresultatet ble minus 2,7 millioner kroner, mot minus 1,3 millioner kroner året før.Driftsinntektene beløp seg til 44,9 millioner kroner, sammenlignet med 65,2 millioner kroner i 3. kvartal 2016.«Selskapet arbeider med en ny pipeline av nye og spennende originale produkter som vil lanseres de kommende 6-34 månedene, som vil bringe selskapet tilbake i vekstsporet på mellomlang sikt», heter det i rapporten.Her er rapporten og presentasjonen