Nordea anbefaler kjøp av B2Holding

Positive meglerhus etter knalltall.

B2Holding la fredag morgen frem sterke tall for 3. kvartal.Som vi har omtalt tidligere i dag, reagerer ABG Sundal Collier ifølge TDN Finans med å oppgradere anbefalingen fra hold til kjøp.Kursmålet høynes fra 19,50 til 21 kroner.Meglerhuset viser i tillegg til rapporten til interessante muligheter for kjøp av misligholdte lån.- Veksthistorien fortsetterNordea Markets er ifølge nyhetsbyrået også positive til aksjen, og trekker frem at selskapet i kvartalet hovedsaklig gjorde investeringer med forventet avkastning på 12-20 prosent - avhengig av region. Analytikerne viser i sin oppdatering videre til indikasjoner fra ledelsen om at 2018-investeringene i misligholdte lån kan overstige 2017.Dette understøttes av selskapets nylige økning i gjeldskapasitet, melder TDN Finans.- Vi forventer derfor at den sterke veksthistorien fortsetter, og gjentar kjøpsanbefalingen med kursmål 23 kroner, skriver Nordea-analytikerne.Ser 23 prosent oppsideB2Holding stiger 1,1 prosent til 18,80 kroner på Oslo Børs mandag ettermiddag.Nordea ser dermed en oppside i aksjen på 22-23 prosent fra dagens nivåer, mens ABG Sundal Collier nøyer seg med 11-12 prosent.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også