Ny kontrakt for Induct

Lander avtale med Lillehammer kommune.

Eivind Yggeseth
Børs

Merkur Market-noterte Induct har signert kontrakt med Lillehammer kommune for bruk av Induct-plattformen, går det frem av en børsmelding.Kommunen vil løfte kvaliteten på sin prosjektgjennomføring, og øyner et potensiale for å bruke plattformen til dialog med innbyggerne og deltakelse av ansatte for å forbedre tjenestene i regionen.Kontraktssummen for denne standard kommunemodulen oppgis til 96.000 kroner i årlig abonnementsavgift, pluss et gebyr for implementering.- Vi ser et stort potensial for mange kommuner, sier Induct-sjef Alf Martin Johansen i en kommentar.Les mer her.KjendistungtFinansavisen omtalte i fjor høst at toppen av aksjonærlisten i Induct er kjendistung. Det er den fortsatt.Øystein Tvenge er nest største aksjonær med 7,09 prosent av aksjene. Broren Torstein er 4. størst med sine 3,73 prosent.Celina Midelfart og søsteren Hermine er gjennom Midelfart Invest oppe på 16. plass med 1,22 prosent (100.000 aksjer).Vi tar også med Kari Stautland, mangeårig storaksjonær i Opera, som er oppe i 3,25 prosent med sine 266.552 aksjer.Det gjør henne til 8. største aksjonær i Induct.På 15. plass med 100.000 aksjer finner vi dessuten Delray Trading, et selskap Arne Blystad eier sammen med Hermann Refsum Flinder.

induct
øystein tvenge
torstein tvenge
celina midelfart
arne blystad
Nyheter
Børs