Ny kontrakt kan glippe for BW Offshore

Kilder hevder at BW Offshore er ute av kampen om Nigeria-kontrakt.

I april lanserte Agip, oljeselskapet Enis Nigerianske datterselskap, en anbudsprossess for et dypvannsprosjekt utenfor Nigeria på totalt 13,5 milliarder dollar.Prosjektet med navnet Zabazaba skal benytte en FPSO som også Oslo-noterte BW Offshore har vært interessert i å tilby.I starten var det ifølge bransjenettstedet Upstream, fire aktører som kjempet om kontrakten.Etter hvert ble det snevret inn til tre; Bluewater, Bumi Armada og BW Offshore.Nå er BW Offshore trolig ute av kampen, skriver Upstream og viser til industrikilder, ifølge TDN Finans.Anbudsprosessen inkluderer også blant annet subsea-installasjoner.Det opplyses at Eni vurderer ikke-integrerte bud fra Saipem, TechnipFMC og Subsea 7 knyttet til en ordre på rørledninger, stigerør og en gasseksportlinje, ifølge TDN Finans.


CFO

NattoPharma ASA • Lysaker