Ny nedtur på USA-børsene

De amerikanske børsene faller fra start fredag.

Trader Gregory Rowe works on the floor of the New York Stock Exchange, Monday, Oct. 17, 2016. Stocks are opening slightly lower on Wall Street, led by a decline in health care stocks. (AP Photo/Richard Drew) Richard Drew
Børs

Bekymringer rundt fremdriften av den planlagte skattereformen i USA legger for andre dag på rad en demper på New York-børsene.Etter 12 minutters handel er Dow Jones ned 0,2 prosent til 23.424, mens S&P 500 faller 0,1 prosent til 2.581.Nasdaq er ned 0,1 prosent til 6.746.Følg utviklingen herRepublikanerne i Senatet la torsdag frem et reformforslag der kuttet i selskapsskatten utsettes med ett år til 2019.Skatteplanene til republikanerne i Senatet skiller seg markant fra republikanerne i Representantenes hus på sentrale områder, melder TDN Finans.Markedsanalytiker Margaret Yang i CMC Markets sier til The Wall Street Journal at markedene også tynges av at investorene sikrer gevinst sterk børsutvikling de seneste ukene.

wall street
Nyheter
Børs