Odfjell med avtale

Odfjell har signert en rammeavtale med Sinochem Shipping Singapore.

Foto: Odfjell

Odfjell har inngått en rammeavtale med Sinochem Shipping Singapore, går det frem av en børsmelding tirsdag.Avtalen innebærer at Odfjell vil ta fire av totalt åtte nybygg på 40.900 dødvekttonn på langtids bareboatleie.Leieavtalen inkluderer kjøpsopsjoner ved utgangen av leieperioden.Sinochem vil fortsatt eie fire skip, som sammen med Odfjells fire leide skip vil utgjøre en samseilingspool på åtte ganger 40.900 dødvekttonn avanserte kjemikalietankere. Poolen vil bli administrert av Odfjell og skipene vil inngå som del av Odfjell Tankers' flåte.«Denne serien nye skip er bygget på Hantong Wing skipsverft i Kina. Skipene er energieffektive og har 30 tanker i rustfritt stål til frakt av spesialprodukter. Syv av skipene ble levert i 2016 og 2017 og det åttende er forventet levert i desember i år. De åtte skipene vil bli innlemmet i Odfjells flåte gjennom de kommende månedene, og vil erstatte eksisterende innleid tonnasje», heter det i meldingen.


CFO

NattoPharma ASA • Lysaker