Øyner betydelig oppside i Storebrand

Meglerhus mener det er mye mer å gå på i Storebrand.

Børs

Storebrand er dagens toppvalg hos Christiania Securities.Selv om aksjen har steget over 57 prosent siden nyttår, mener meglerhuset det fortsatt er betydelig oppside igjen.Aksjen beskrives som teknisk positiv på kort, mellomlangt og langt sikt, og videre oppgang indikeres.- Gjennom det siste året har vi sett en rekke positive tekniske signaler i Storebrand. Kursen har nylig stemt av mot gulvet i den stigende trenden. Foruten ved trendgulvet har aksjen støtte i området 66,60-67 kroner. Det ligger også støtte ved 61, 58,60 og 54 kroner. Aksjen har ingen signifikante motstandsnivåer, går det frem av analysen Hegnar.no har fått tilgang til.Christiania Securities anbefaler kjøp, med kursmål 85 kroner.Storebrand stiger 0,7 prosent til 70,45 kroner på Oslo Børs onsdag ettermiddag. Meglerhuset ser dermed en oppside på rundt 20 prosent fra dagens nivåer.Christiania Securities minner om at aksjen er inne i deres Norge- og Norden-porteføljer.

storebrand
christiania securities
teknisk analyse
Nyheter
Aksjeanalyse
Børs
Aksjeanalyse