Foto: Wallenius Wilhelmsen

Pareto øker kursmålet på Wallenius Wilhelmsen Logistics

Aksjen er attraktivt priset, ifølge meglerhuset.

Det nyfusjonerte bilskipsrederiet Wallenius Wilhelmsen Logistics ASA meldte onsdag om et resultat etter skatt på 55 millioner dollar i 3. kvartal 2017 , mot 25 millioner dollar i samme periode året før.Resultatet har dermed mer enn doblet seg fra i fjor. Selskapets toppsjef uttalte under presentasjonen, som også ble sendt på HegnarTV , at bunnen i markedet er passert.Det får meglerhuset Pareto Securities til å ta frem lovordene.- Svært positiv rapport, med økt selvtillit på 2019-estimatene gjør dette logistikkgiganten attraktivt priset, skriver meglerhuset i et notat, ifølge TDN Finans.Ifølge nyhetsbyrået beholder meglerhuset kjøpsanbefalingen på rederiet, samt øker kursmålet betydelig.Før rapporten hadde meglerhuset et kursmål på 59 kroner. Det nye er 70 kroner, noe som tilsvarer en potensiell oppside på 24 prosent fra onsdagens sluttkurs.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også