Erik Norrud; Hans Fredrik

Resultathopp for Wallenius Wilhelmsen

Wallenius Wilhelmsen Logistics ASA leverer kraftig resultatbedring.

Wallenius Wilhelmsen Logistics ASA melder om et resultat etter skatt på 55 millioner dollar i 3. kvartal 2017, mot 25 millioner dollar i samme periode året før.Resultat per aksje ble 0,12 dollar, mot 0,11 dollar ved samme korsvei i fjor.Resultatet før skatt ble 83 millioner dollar, sammenlignet med 26 millioner dollar i fjor.Driftsresultatet ble 104 millioner dollar, mot 24 millioner dollar året før.EBITDA utgjorde 188 millioner dollar, opp fra 44 millioner dollar i fjor.Driftsinntektene beløp seg til 962 millioner dollar, sammenlignet med 73 millioner dollar i 3. kvartal 2016.Se webcast fra klokken 08:30 onsdag Her er rapporten og presentasjonen


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også