Ser mer oppside i inkasso

Meglerhus tror B2Holding har mer å gå på.

B2Holding la i morges frem tall som viste en bedre inntjening enn ventet.Driftsresultatet (EBIT) kom inn på 253 millioner kroner, mot konsensus på 239 millioner kroner.DNB Markets hadde sett for seg 238 millioner kroner.- Vi hadde videre en estimert EPS (resultat per aksje) for kvartalet på 0,36 kroner, mens fasit viser 0,31 kroner (konsensus: 0,32 kroner). Her ser det ut til at differansen i hovedsak skyldes engangseffekter knyttet til valuta, skriver meglerhuset i dagens aksjerapport.DNB-analytikerne har før evt. justeringer en kjøpsanbefaling med kursmål 22 kroner.B2Holding stiger 2,7 prosent til 18,80 kroner i fredagens handel på Oslo Børs.DNB Markets ser dermed en oppside på rundt 17 prosent fra dagens nivåer.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også