Sevan Marine taper mer penger

Nedturen fortsetter for Sevan Marine, men melder om bedre utsikter til lisensinntekter.

Sevan Marine - Foto: selskapet

Sevan Marine melder om et resultat etter skatt på minus 30,1 millioner kroner i 3. kvartal 2017, mot minus 4,0 millioner kroner i samme periode året før. Resultat per aksje ble minus 0,57 kroner, mot minus 0,08 kroner ved samme korsvei i fjor. Resultatet før skatt ble minus 30,1 millioner kroner, sammenlignet med minus 10,2 millioner kroner i fjor. Driftsresultatet ble minus 27,1 millioner kroner, mot minus 6,3 millioner kroner året før. Driftsinntektene beløp seg til 12,8 millioner kroner, sammenlignet med 21,9 millioner kroner i 3. kvartal 2016. Sevan Marine venter likevel bedre resultater i 2018 skriver selskapet i kvartalsrapporten. Dette på grunn av bedre utsikter til lisensinntekter fra både Western Isles-prosjektet og Shells Penguins-re-utviklingsprosjekt.Her er rapporten og presentasjonen.


CFO

NattoPharma ASA • Lysaker