TommyChia-SG

Shearwater Geoservices sikrer seg India-kontrakt

Shearwater Geoservices som er 50 prosent av GC Rieber Shipping har sikret seg ny kontrakt.

Shearwater Geoservices er blitt tildelt en kontrakt for innhenting av 3D-seismikk av det indiske olje- og gassselskapet ONGC for dfen planlagte 2017/2018-sesongen, opplyses det i en børsmelding onsdag.Undersøkelsene har en ventet varighet på om lag fem måneder. Hovedfartøyet vil mobililisere til APAC-regionen i fjerde kvartal 2017, fremgår det av meldingen.- Dette er det andre året på rad at Shearwater vil jobbe for ONGC. En fornøyd kunde er en gjentakende kunde og vi ser denne tildelingen som en anerkjennelse av kvaliteten på det som blir levert av Shearwater-organisasjonen, sier konsernsjef Irene Waage Basili. Shearwater Geoservices ble etablert i 2016 og er eid 50/50 av GC Rieber Shipping og Rasmussengruppen.Selskapet har en flåte på fire moderne seismikkfartøy.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også