Spectrum starter undersøkelser i Argentina

Fra venstre på første benk: Bård Stenberg (PGS), Thierry Le Roux (EVP, CGG Veritas), Jon Erik Reinhardsen (CEO PGS), andre rad fra venstre: Rune Eng (CEO Spectrum) og Atle Jacobsen (CEO Dolphin). Foto: Iván Kverme

De neste undersøkelsene til Spectrum er på 14.500 kilometer.

Spectrum starter en 2D-multiklientseismikkundersøkelse i Austral- og Malvinas-bassengene offshore Sør-Argentina, ifølge en melding tirsdag. Ifølge seismikk-selskapet har undersøkelsene en størrelse på rundt 14.500 kilometer. De første dataleveransene ventes tidlig i andre kvartal 2018, mens det totale undersøkelsesområdet kan endres som følge av tilbakemeldingene fra kundene. Dataene vil benyttes av argentinske myndigheter i fremtidige lisensrunder, skriver Spectrum.


Les også