Torstein Tvenge - Foto: Finansavisen

Statoil forlenger med Induct

Statoil tar den helt ut.

Merkur Market-noterte Induct har forlenget sin avtale med Statoil, går det frem av en børsmelding.Statoil vil rulle ut Induct-plattformen over hele sin organisasjon etter at et pilotprosjekt er gjennomført med høy grad av tilfredshet.Den årlige inntekten tilknyttet den nåværende kontrakten oppgis til 540.000 kroner.- Vi er ekstremt fornøyde med pilotprosjektet i Statoil, sier toppsjef Alf Martin Johansen i en kommentar.Hele meldingen her.KjendistungtFinansavisen omtalte i fjor høst at toppen av aksjonærlisten i Induct er kjendistung. Det er den fortsatt.Øystein Tvenge er nest største aksjonær med 7,09 prosent av aksjene. Broren Torstein er 4. størst med sine 3,73 prosent.Celina Midelfart og søsteren Hermine er gjennom Midelfart Invest oppe på 16. plass med 1,22 prosent (100.000 aksjer).Vi tar også med Kari Stautland, mangeårig storaksjonær i Opera, som er oppe i 3,25 prosent med sine 266.552 aksjer.Det gjør henne til 8. største aksjonær i Induct.På 15. plass med 100.000 aksjer finner vi dessuten Delray Trading, et selskap Arne Blystad eier sammen med Hermann Refsum Flinder.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også