Strongpoint inngår bankavtale

Strongpoint har inngått leveranseavtale med Sberbank.

StrongPoint har inngått en ny avtale med Russlands største bank, Sberbank, opplyses det i en børsmelding.Selskapet skal levere mer enn 560 CIT-vesker i tillegg til tilleggsutstyr, opplyses det.Leveransene skal skje i fjerde kvartal. Key account management, leveranser, support og service vil bli håndtert Strongpoints datterselskap i Russland.- Vi er meget fornøyd med den fortsatte tilliten som en av Europas største banker, nok en gang har vist oss, og hvor godt vårt lokale StrongPoint-kontor i Russland har håndtert denne avtalen. Vårt hovedfokus fremover er å sørge for at vi oppnår full kundetilfredshet, sier Jørgen Waaler, konsernsjef i StrongPoint ASA.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også