Foto: Ving.no.

Ving-gruppen med rekordresultat

Ving-gruppen leverer tall for regnskapsåret 2016/17.

Thomas Cook Northern Europe, også kalt Ving-gruppen, leverer tall for regnskapåret 2016/17.Driftsresultatet ble 1,46 milliarder kroner i regnskapsåret 2016/17, mot 1,34 millioner kroner året før.Driftsinntektene beløp seg til 14,4 milliarder kroner, sammenlignet med 13,5 milliarder kroner i regnskapsåret 2016.Ving Norge AS leverer også et godt resultat for regnskapsåret 2016/17 som ble avsluttet 30. september. Driftsresultatet endte på 143,4 millioner kroner mot 168,2 millioner året før. Omsetningen økte fra 3 milliarder kroner i 2015/2016 til 3,2 milliarder kroner i 2016/2017.– Den økende veksten kommer av at Ving-gruppen har både trofaste gjester og fornøyde medarbeidere. Samtidig har vi produkter som ingen andre har, som konsepthotellene Sunwing Family Resorts, Ocean Beach Club by Sunwing og Sunprime Hotels, forteller Magnus Wikner, konsernsjef for Thomas Cook Northern Europe.– Vi ser også en svært positiv utvikling og økt fortjeneste på vårt satsingsområde «dynamic packaging», altså pakkereiser med rutefly. At vi stadig utvider tilbudet vårt gjør at vi blir mer relevante og at vi når ut til et bredere publikum. Samtidig som vi leverer et rekordresultat, sier 97 prosent av gjestene våre at de kommer til å anbefale oss til andre, noe som er utrolig hyggelig, sier Wikner.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også