Wall Street åpner

In this March 22, 2017 photo, the Charging Bull and Fearless Girl statues are sit on Lower Broadway in New York. Since 1989 the bronze bull has stood in New York City's financial district as an image of the might and hard-charging spirit of Wall Street. But the installation of the bold girl defiantly standing in the bull's path has transformed the meaning of one of New York's best-known public artworks. Pressure is mounting on the city to let the Fearless Girl stay. (AP Photo/Mark Lennihan) Mark Lennihan

To minutter etter at handelen tok til på New York-børsen har den teknologitunge Nasdaq-indeksen steget 1,96 prosent og står i 6.766,39 poeng.Dow Jones står i 23.526,56 poeng etter en nedgang på 0,05 prosent, mens S&P500 faller 0,08 prosent til 2.585,82.Saudi-Arabias nye antikorrupsjonskommisjon har i helgen arrestert elleve prinser og et titalls tidligere ministre i en omfattende aksjon, ifølge TV-kanalen Al Arabiya, skriver Business Insider. En av de arresterte skal være prins al-Waleed bin Talal. Dette har ført til at investorer tenker over hva utviklingen har å si for globale markeder.Fed-topp William Dudley, som er Fed-sjef i New York frem til januar 2019, kan annonsere sin avskjed allerede denne uken, melder CNBC. På gjennomreise i Asia har Donald Trump oppfordret japanere til å bygge flere biler i USA heller enn å eksportere til USA.Halvlederleverandøren Broadcom foreslår å kjøpe Qualcomm for 70 dollar per aksje med oppgjør i kontanter og aksjer, opplyses det i en melding mandag. Broadcom foreslår at Qualcomm-aksjonærene mottar et vederlag på 60 dollar per aksje i kontanter og 10 dollar i Broadcom-aksjer.