Erik Norrud; Hans Fredrik

Wallenius Wilhelmsen-aksjen knuser gamle rekorder

Wallenius Wilhelmsen Logistics-aksjen når nye høyder på børsen.

Wallenius Wilhelmsen Logistics-aksjen stiger hele 10,8 prosent til 53,75 kroner på Oslo Børs. Det er ny rekord. Selskapet prises dermed til 22,7 milliarder kroner.Bakgrunnen er at selskapet har lagt frem bedre tall enn ventet. Wallenius Wilhelmsen Logistics ASA fikk et resultat etter skatt på 55 millioner dollar i 3. kvartal 2017, mot 25 millioner dollar i samme periode året før.Ifølge Arctic Securities er selskapet et klassisk tilfelle der man lover mindre og overleverer. Meglerhuset opprettholder kjøpsanbefalingen og har et kursmål på 65 kroner, melder Reuters.Selskapets toppsjef uttalte under presentasjonen, som også ble sendt på HegnarTV, at bunnen i markedet er passert.Pareto Securities slår fast at selskapet nok en gang knuser forventningene. Meglerhuset regner med at inntjeningsestimatene vil øke etter dette. Før rapporten ble sluppet hadde Pareto en kjøpsanbefaling og et kursmål på 59 kroner.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også