Bilde hentet fra Wentworths hjemmeside.

Wentworth Resources vil restrukturere selskapet

Flytter hovedkontoret til London.

Det Øst-Afrika-fokuserte olje- og gasselskapet Wentworth Resources har besluttet å restrukturere selskapet for å skape bedre samsvar mellom selskaps- og ledelsestrukturen, og selskapets aksjonærer og eiendeler i Afrika.Målet er å øke effektiviteten og redusere visse kostnader. Som første steg flytter selskapet hovedkontoret og toppledelsen til London fra Calgary i Canada for å komme tettere på aksjonærene og eiendelene i Tanzania og Mozambique.Av personlige grunner kan dagens leder, Geoff Bury, ikke være med på flyttingen. Han vil derfor forlate selskapet når det er funnet en passende erstatter - et arbeid som er godt i gang.Det vurderes å flytte hele selskapet fra Canada til et europeisk land.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også