Erik Norrud; Hans Fredrik

- WWL er attraktivt priset

Pareto liker det de ser.

Wallenius Wilhelmsen Logistics la onsdag frem knallsterke tall for 3. kvartal .Selskapets toppsjef uttalte under presentasjonen, som også ble sendt på HegnarTV, at bunnen i markedet er passert.Pareto Securities slår ifølge TDN Finans fast at selskapet nok en gang knuser forventningene, og det i et kvartal som tradisjonelt er relativt svakt.Selskapet selv forklarer de sterke resultatene med bedre cargo-mix og flere skipninger i high & heavy-segmentet.- Attraktivt prisetPareto synes innhentingen ser ut til å være godt i gang, og venter ifølge nyhetsbyrået at rederiet vil oppjustere sine estimater.- Svært positiv rapport, med økt selvtillit på 2019-estimatene gjør dette logistikkgiganten attraktivt priset, skriver meglerhuset ifølge TDN Finans.Før rapporten hadde Pareto ifølge Reuters en kjøpsanbefaling med kursmål 59 kroner.En halvtime før stengetid stiger Wallenius Wilhelmsen Logistics hele 16 prosent til 56,25 kroner.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også